Alzio professioneel vastgoedbeheer

Inloggen Mijn Alzio

Wachtwoord vergeten?

Oog voor zorgeloos wonen & werken

Partners

Alzio werkt onder meer samen met de volgende partners.

De Leadergroep

De Leadergroep is sinds haar oprichting in 2003 uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de financiële markt. Wij hebben gemerkt dat in heel Nederland behoefte is aan een transparante en kwalitatieve dienstverlener op het gebied van financiële producten.

Meer over De Leadergroep »

Stichting BVVB Collectief

Alzio is aangesloten bij de Branche Vereniging Voor VvE Beheerder (kortweg BVVB). Om afhankelijk te kunnen bemiddelen bij verzekeringen maakt Alzio gebruik van hun collectieve AFM-vergunning AFM-12043832 en het KIFID nummer 300.016421. Voor de daarop van toepassing zijnde dienstenwijzer verwijzen wij naar de website van BVVB.

Meer over Stichting BVVB Collectief »

Appartement & Eigenaar

Appartement & Eigenaar is een magazine dat zes keer per jaar verschijnt. Het staat vol met nieuws over uiteenlopende, relevante onderwerpen voor verenigingen van eigenaren. Dat kunt u ook, tevens voorzien van de nodige productinformatie, vinden op hun website.

Meer over Appartement & Eigenaar »

VvE Belang

Gezien onze missie om het beheer en bestuur van vastgoed in Nederland te professionaliseren zijn wij lid van VvE-Belang, de koepel voor VvE’s, VvE-leden en beheerders.

Meer over VvE Belang »

Whirlwind Internet

Whirlwind is een internetbureau dat sinds 2000 een breed scala aan internetdiensten aanbiedt, waaronder websites, webwinkels, webapplicaties en webhosting. Voor Alzio ontwikkelde Whirlwind de internetapplicatie Mijn Alzio. Tevens verzorgt Whirlwind het logo-ontwerp van onze klanten en ontwikkelden zij onze website.

Meer over Whirlwind Internet »