Alzio professioneel vastgoedbeheer

Inloggen Mijn Alzio

Wachtwoord vergeten?

Oog voor zorgeloos wonen & werken

Privacy

Alzio vindt de bescherming van de privacy van haar klanten (waaronder leden van Verenigingen van Eigenaren) rondom het gebruik van onze website respectievelijk onze internetapplicatie Mijn Alzio van essentieel belang voor haar dienstverlening.

Alzio houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Het voorgaande betekent dat gegevens die zijn ingevuld op het contactformulier uitsluitend gebruikt worden om uw vraag te beantwoorden of aan uw verzoek te voldoen of te reageren op een opmerking, suggestie of tip.

Alzio verstrekt of verkoopt geen informatie over haar klanten (waaronder leden van Verenigingen van Eigenaren) aan derden. Alzio promoot een anti-spam-beleid.

Op onze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Alzio kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang van die partijen met uw gegevens.

Informatie over bezoeken aan onze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. Het gebruik van deze informatie leidt er niet toe dat identificeerbare persoonsgegevens worden verzameld of opgeslagen.