Alzio professioneel vastgoedbeheer

Inloggen Mijn Alzio

Wachtwoord vergeten?

Oog voor zorgeloos wonen & werken

Vaak gestelde vragen

Heeft u een vraag over Alzio of onze dienstverlening? Mogelijk wordt u vraag hieronder beantwoord.
Is dat niet het geval? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Werken jullie landelijk?

Ja, wij zijn in heel Nederland actief. Onze huidige klanten bevinden zich tussen Bergen (Noord-Holland), Zeewolde, Amersfoort, Odijk en via Utrecht-Amsterdam terug naar Bergen.

Hoe onafhankelijk is Alzio?

Alzio is volledig zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van een andere organisatie. Bovendien zijn wij, hoewel wij beschikken over een groot netwerk, volledig onafhankelijk van leveranciers. De VvE heeft hierin overigens vrije keuze.

Hanteren jullie vaste tarieven per appartementsrecht?

Ja en nee. Voor administratief/financieel en bestuurlijk beheer doen wij dat inderdaad. Bewust niet voor het gebouwbeheer vanwege de volgende reden. Indien er weinig sprake is van storingen of klein onderhoud, dan betaalt de VvE te veel ingeval van een vast tarief. Is er wel sprake van veel storingen en/of klein onderhoud, dan is een vast tarief geen garantie voor een goede en snelle afhandeling van de problemen. Een vast tarief is immers gebaseerd op een urencalculatie van de beheerder.

Hoe gaan jullie om met de financiƫle risico's?

Die minimaliseren wij zo veel mogelijk. Bijvoorbeeld door de bankrekeningen op naam van de eigenaar van het pand te plaatsen waarbij wij als beheerder slechts gemachtigd zijn om betalingen uit te voeren. Indien gewenst kan de eigenaar 'over onze schouder meekijken'. Bovendien wordt het meerjarenreservefonds in verband met de bankgarantieregeling gespreid over verschillende banken. Tot slot, facturen worden uitsluitend betaald na goedkeuring door het verantwoordelijk bestuurslid. Zo blijft u als eigenaar 'in control'.